Nyopererad.

Igår kl. 13:30 vaknade jag upp ur narkosen. Detta var första gången som jag fick narkos och känslan att vakna upp och inte ha något minne alls av vad som just hänt är konstig. Smärtan och bandaget på höger lår/säte gjorde mig påmind att något har hänt under tiden jag var borta.


I väntan på min tur
Sjukhuskläderna är på.













Operationen genomfördes av Sten Björnum på Citysjukhuset +7. Allt sköttes väldigt professionellt och jag är mycket nöjd med allt. Han kom förbi innan operationen om berättade berättade hur snittet skulle läggas under höger säte.
Vi var fyra stycken som opererades denna dag. 2 löpare, 1 motorkross förare och 1 handbollsspelare från olika delar av Sverige. Känns tryckt när folk åker från hela Sverige för att bli opererade av Sten. Då får man ändå ett kvitto att han är en erkänd specialist på idrottsskador.


Bandaget efter operationen.

Han behövde inte ta bort den slemsäck som  vi trodde var inflammerad och vätskefylld däremot tog han bort väldigt mycket ärrvävnad som låg som en stor hinna runt området. Ska vara ärlig och säga att jag inte var helt klar i huvudet när han berättade allt. Han var i alla fall nöjd med operationen. Nu är det bara att hoppas att ingreppet hjälper mig att kunna springa. 

Jag får belasta benet fullt men primärt med kryckor, det är jag mot smärtan. Smärtan som han sa kan hålla i sig upp till 12 veckor. Under tiden blir det rehab enligt de rekommendationer som gavs av Sten. 

Nu håller jag tummarna att detta hjälper mig. 



Inga kommentarer

Använder Blogger.